sineklik modelleri

 

Sinekler ve diğer uçan haşere türleri, özellikle yaz aylarında içeride olanlar için kabus olabilir. Bunu gece gündüz yapmak zorundayım aydınlatılmış bir ortama rastladığınızda bu olursa, çoğu açık pencerelerden veya kapılardan geçer sineklik modelleri ki bu büyük bir sıkıntıdır. Olduğun yerde bile bölgeye göre zararlı dediğimiz bu canlılar aynı zamanda bir takım bulaşıcı ve ölümcül hastalıkların da taşıyıcılarıdır. Bu nedenle, onlarla başa çıkmak bir yolunuzu bulmak sizin yararınıza olacaktır.

Bu soruna en etkili çözüm sinek perdeleridir. Sivrisinek ağları, zararlıların uçmasını veya kapalı bir ortama girmesini önlemek için pencere ve pencerelerde kullanılır. Bunlar kapılara tutturulmuş metal örgü perdelerdir. Evinizi ya da yerinizi bu  küçük kanatlarla paylaşmak istemiyor ve ayrıca esinti ve doğal temiz havanın tadını çıkarmak istiyorsanız, birçok tatarcık türü için en uygun olanı seçmek büyük önem taşır onu giyiyor.

Cibinlik vazgeçilmez bir ürün haline geldi. Sahip oldukları her türlü dekorasyona, tasarıma, uygulama alanlarına ve özelliklere entegre edilebilirler göre birçok cibinlik türü vardır: Akordeon sineklik olarak da adlandırılan katlanmış sineklik, PVC, alüminyum, ahşap gibi mevcut her türlü pencereye uygulanabilir. Dışarıya açılmak

Moderna açık oturma odasında, kış bahçelerinde, koridorlarda ve kapıların monte edildiği mutfaklarda da kullanılabilir. Açılıp kapanırken biri diğerinin üstüne kordon şeklinde katlanmış kıvrımlar kullanılır. Cibinlik üzerinde oluşan kıvrımlar çok güçlüdür ve çabuk deforme olmaz. Kolay bakım ayrıca çocuklar tarafından da rahatlıkla kullanılabilir.

İhtiyaç duyulmadığında depolanabilen silindirik bir mekanizmaya sahiptirler. Onları evlerinizde panjur olarak düşünebilirsiniz. Geçerli pencere çerçevelerinizle mükemmel bir şekilde birleşir ve onları neredeyse görünmez yapar. Pencereyi açtığınızda, kabloyu hafifçe aşağı çekin kullanabilirsin. Alttaki kilitten serbest bırakılan cibinlik yukarı doğru açılır. Kapılarda yatay, pencerelerde dikey olarak kullanılır.

Kullanmadığınız zamanlarda ne kadar iyi saklarsanız, o kadar uzun süre dayanır. Sıkıca yerinde tutulan, ancak temizlik ve benzeri işlemler için  sineklik fiyatları kolayca çıkarılabilen bir tür cibinliktir. Manyetik sineklikler, pencereler veya tüm kapı çerçevesi üzerinde güçlü bir manyetik contaya sahiptir. Bu sayede çok güvenli bir şekilde tutunmanıza yardımcı olur.

Manyetik sineklikler standart pencereler için çok uygundur, ancak tente pencereleri, sürgülü pencereler, çift katlanır pencereler, güvenlik ızgaralı pencereler veya kafes pencereler ve benzerleri gibi daha zor görüntüleme pencereleri için de idealdir. Sivrisinek perdesinin bir köşesini içe veya dışa doğru soyun pencereleri istediğiniz kadar açıp kapatabilirsiniz. Ayrıca tamamen özel olarak üretilebilirler, böylece kemerli veya yuvarlak bir pencere olarak garip şekilli pencerelerde de kullanabilirsiniz.

Mafsallı bir çerçeve vasıtasıyla bir kapı veya pencerenin doğramasına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Daha küçük açıklıklar ve pencereler için çok uygundurlar. Bu perdelerin açılma mekanizması panjur gibidir. Basit bir kurulumları var. Birçok cibinlik türüne göre onlar daha karlı. Kullanılmadığı zaman menteşelerden çıkarabilir ve vidalarını sökebilirsiniz.

Bu cibinlik genellikle bir pencere veya sürgülü kapıdır (sürgülü kapı) ve genellikle bir veranda kapısında, bazı balkonlarda veya evde hava sirkülasyonunu önlemek için kullanılır ihtiyaç duyulan bir pencerede kullanılır. Dayanıklıdır, kullanımı kolaydır ve fazla yer kaplamazlar. Raylı sistemde rulmanlar sayesinde konforludur yeniden kapatılabilir. Paslanmaz alüminyum örgüye ve yangına dayanıklı liflere sahiptir. Pratik faydalarının yanı sıra estetik ve çözüm odaklı bir üründür bu ürün. Sürgülü sineklik tercihine bağlı olarak farklı renk ve modeller vardır, farklı kaplamalı desenler vardır.

 

Günümüzde görülebilen en yaygın cibinlik türleri, ağın bir çerçeve üzerine gerildiği ve özel şeritlerle yerinde tutulduğu türlerdir. Taslak, pencerenin dışına yapıştırılır veya ekran kapısı olarak yapılır, ancak gerekirse temizlik veya onarım için hafifçe alçaltılabilir. Bu, her zaman bu, mevcut olduğu için en dayanıklı cibinlik türüdür. Standart sineklik çok ucuz bir seçenektir, ancak bunları yalnızca sürgülü pencere olarak kullanabilirsiniz açıldığında hiçbir şekilde çıkıntı yapmayan standart pencere türleri için kullanabilirsiniz.

Cibinliğin en önemli kısmı metal örgüdür. Buna iplik veya tül de denir ve çok benzer göründükleri görülür boyutlarından dayanıklılıklarına kadar birçok ağ türü vardır, ancak yapıldıkları malzemelere bağlı olarak 3 ana kategoriye ayrılırlar.

Alüminyum Cibinlik teli: Alüminyum sineklikler oksidasyona karşı dayanıklıdır ve bu nedenle uzun ömürlüdür. Tatmin edici bir ürün kalitesi var olmak. Her türlü kapı ve pencereye uygulanabilir. Olumsuz hava koşullarında bile sorunsuz kullanılabilir. Genellikle koyu bir renge sahip oldukları için ışık daha az yansımaya neden olurlar.

Fiberglas Cibinlik Teli: Fiberglastan yapıldığı için tam olarak dokunmuştur. Kurulumu kolaydır. Fiberglas cibinlik esnek yapılardan biridir çerçeve nedeniyle, aralarında yırtılma ve ayrılma gibi durumlara izin verilmez. Mükemmel görüş ve hava sirkülasyonu sağlar.

Paslanmaz Çelik Sivrisinek Teli: Çok güçlü ve güvenli ağlar arayanlar için çözüm paslanmaz çelik sivrisinek telidir. Mükemmel dayanıklılık kendini tanıt. Özellikle firma güvenlik kapıları için idealdir ve istenilen renkte toz boya ile kullanılabilir örtbas edebilirsin. Yanık riskine karşı en etkili sinek telidir.

Polyester Cibinlik ipliği: En çok pileli cibinliklerde kullanılır. Maliyetinin uygun olması ve yıkanması kolay olması gibi avantajları vardır. Sabun ve su sadece ile temizlenir. Dış etkilere ve iklim değişikliğine karşı dayanıklıdır. Polyester Silahşörler, Evcil Hayvanlar için Baskıaynı zamanda güçlü bir dirence sahiptir.

Bir cibinlik kurmanın avantajları Cibinlik perdelerinin, pratik sağlık ve güvenlik etkileri olan her ev için birçok avantajı vardır. Evinizdeki tüm kapı ve pencereler cibinlik eklemek, size olumlu bir getiri sağlayacak değerli bir yatırımdır. Bu aynı zamanda onları herhangi bir Moderna yaşam alanı için uygun hale getirir bu onu popüler ve gerekli bir seçenek haline getirir.

- Sineklerin ve diğer zararlıların nüfuz etmesini önler

Sinekleri ve sivrisinekleri uzak tutma amacına bağlı olarak sivrisinekler her şeyden önce istenmeyen tüm zararlı parazitlere karşı bariyer görevi görerek onları korur

göründükleri yerden uzak tutuyorlar. Özellikle sivrisineklerin, sineklerin ve diğer zararlı böceklerin özellikle evde yaygın olduğu sıcak aylarda

bu önemli. Pencerelerin, kapıların veya monte edildikleri uçların açılıp kapanmasını engellemeden doğal ve hassas bir koruma sağlarlar.

- Tasarruflu.

Evin her yerinde tatarcıkların kullanılmasıyla doğal bir hava akışı sağlanabilir. İç sıcaklıkları düzenlemek için doğal bir havalandırmadır

klimaları sürekli çalıştırmak zorunda kalmadan havalandırma maliyetini düşürerek sıcak aylarda tüm evi serin tutabilirsiniz

yardımcı olabilir. Bu, hem aile bütçesine hem de çevreye fayda sağlayacak önemli enerji tasarruflarına yol açabilir. Doğrudan cibinlik

ayrıca evdeki ısı gelişimini en aza indiren güneş ışığını da engelleyebilir. Doğrudan güneş ışığını engellemenin en büyük avantajı, sık olmasıdır

ultraviyole ışınlarından mobilya ve zeminlerin zarar görmesini önleyebilir.

- Temiz havanın girmesine izin verir.

Delikli ağ yapıları sayesinde sineklik, hava akışını durdurmadan bariyer oluşturur. Bu, sağlık için çok iyi olan hava sirkülasyonunu ve havalandırmayı artırdı

Yorumlar